Od 18. do 21.7.

Uskoro Futsal 3x3 Čerin malonogometni turnir

Nakon spektakularnog prvog izdanja, ove godine očekuje se još veći interes i uzbuđenja već od prvog dana turnira.
Sport / Nogomet | 16. 07. 2024. u 15:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Futsal 3x3 Čerin / Futsal 3x3 Čerin

Drugi malonogometni turnir Futsal 3×3 Čerin održat će se od 18. do 21. srpnja u Sportskom centru Čerin, kod Osnovne škole Čerin.

Nakon spektakularnog prvog izdanja, ove godine očekuje se još veći interes i uzbuđenja već od prvog dana turnira.

''Uz vrhunske futsal utakmice, očekuju vas natjecanja u penalima, brojne i bogate tombole kroz sva četiri dana turnira, odlična gastronomska ponuda kao i mnoštvo iznenađenja. Planirali smo trodnevni turnir, no zbog ogromnog interesa i maksimalnog broja prijavljenih ekipa turnir će se igrati četiri dana“, poručili su organizatori turnira.

Kao i prošle godine kada su turnir najavila poznata imena iz svijeta sporta, kulture i javnog života, ovogodišnji turnir u ovom broćanskom mjestu najavili su nogometaš Zrinjskog Mario Ćuže, bivši nogometaš Dinama, Zvezde i Zrinjskog Lucho Ibanez, nogometaš Dinama Petar Sučić te sedmerostruki Grand slam osvajač Ivan Dodig.

Organizatori su za posjetitelje pripremili i bogatu tombolu sa brojnim nagradama, od novčanih do originalnih i potpisanih dresova brojnih sportaša.

''Između ostalog, na tomboli će se naći dresovi Nikole Vasilja (St. Pauli), Lovre Kalinića (Hajduk), Marija Kvesića (potpisan dres Celja), Nemanje Bilbije (potpisan dres Zrinjskog), originalni dres Luke Modrića (Real Madrid) te potpisan dres L. A. Clippersa hrvatskog košarkaša Ivice Zubca, kao i mnogobrojne druge nagrade i dresovi'', potvrđeno je od organizatora.

Posebnost i najbolja strana ovog turnira je ta što deveteročlani organizacijski odbor zajedno s još 50-ak volontera iz mjesne zajednice, volontiraju za opće dobro.

''Profit od turnira ide za aktualne i buduće projekte Mjesne zajednice Čerin, a dio doniramo i u humanitarne svrhe, za najpotrebitije obitelji u općini Čitluk“, ističu iz organizacije čerinskog futsal turnira.

Na turniru će se natjecati 64 ekipe iz cijele Hercegovine, a pobjedničkoj ekipi pripast će novčana nagrada u iznosu od 1.500 KM. Drugoplasirani će osvojiti 600, a trećeplasirani 300 KM.

Finalna večer je u nedjelju, 21. srpnja, a nakon turnira bit će uručeni trofeji najboljim ekipama i igračima, nakon čega slijedi tombola i glazba uživo gdje će sve posjetitelje zabavljati Ivan Soldo.

Kopirati
Drag cursor here to close