Borba za opstanak traje

Verona i Sassuolo izgubili važne bodove, Badelj strijelac

Kad Slovak Suslov i Coppola nisu zabili ono što su trebali kazna je došla na drugoj strani. Mladi Cipranin Savva je prvo izjednačio na 1:1, da bi šest minuta kasnije Pellegri iz teške situacije bacio u očaj navjače Verone.
Sport / Nogomet | 12. 05. 2024. u 17:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su Genoa i Torino svoje brige prebrinuli, danas u susretima protiv davljenika Sassuola i Verone igrali do kraja. Kako bi bilo kakve špekulacije izbjegli. I na kraju su jedni i drugi slavili.

Igrači Verone svjesni činjenice da im gori pod nogama su krenuli od prve minute prema golu Vanje Milinkovića Savića. Golman Srbije je ove godine na golu Torina sačuvao mrežu na polovini utakmica. Ukupno 18 puta na 36 susreta, pa je bio blizu rekorda iz sezone
1976/77. Međutim nije izdržao. Francuz Tameze je pogriješio, što je kaznio Świderski.

Kad Slovak Suslov i Coppola nisu zabili ono što su trebali kazna je došla na drugoj strani. Mladi Cipranin Savva je prvo izjednačio na 1:1, da bi šest minuta kasnije Pellegri iz teške situacije bacio u očaj domaće navijače. Na kraju je crveni karton dobio Henry.

Sassuolo je gostovao u Genoi i također je dobro krenuo. Pinamonti je pogodio s bijele točke za 0:1. Međutim u drugom dijelu se situacija promijenila. Badelj je u 56. minuti bio strijelac za 1:1, dok je tri boda Genoi osigurao Kumbulla autogolom.

Lazio je na Olimpicu nadigrao Empoli. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela Patric je slomio otpor gostiju, dok se za konačan rezultat pobrinuo Vecino u 89.minuti.

Kopirati
Drag cursor here to close