Orginalno

VIDEO I Aston Villa u heavy metal stilu, Ozzy Osbourne i Geezer Butler predstavili dresove

Kroz spot možemo vidjeti kako Ozzy poziva Butlera da sviraju na Villa Parku, tu je neizostavna pjesma Paranoid, tu su trener Emery, golman Martinez, ali neki bivši igrači poput Gabbyja Agbonlahora.
Sport / Nogomet | 24. 07. 2024. u 10:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aston Villa je pronašla način da predstavi nove dresove za narednu sezonu. U glavnim ulogama su se našli članovi kultnog benda Black Sabbath - Ozzy Osbourne i Terrance "Geezer" Butler, čovjek koji je napisao dobar dio pjesama forsirajući crnu magiju i ostale stvari. Naravno obojica su kao i ostali članovi benda lokalni momci iz Birminghama.

Aston Vila ove godine slavi 150 godina postojanja i nova sezona označava početak suradnje s novim sponzorom kluba. Ova sezona će biti posebna jer se nekadašnji prvak Europe, vraća u Ligu prvaka nakon 1983. godine. Aston Villa je u prošloj sezoni zauzela četvrto mjesto ljestvice Premier lige, a prvi put od sezone 1995./96.

Kroz spot možemo vidjeti kako Ozzy poziva Butlera da sviraju na Villa Parku, tu je neizostavna pjesma Paranoid, tu su trener Emery, golman Martinez, ali neki bivši igrači poput Gabbyja Agbonlahora

Video: Predstavljanje novog dresa Aston Ville 
Kopirati
Drag cursor here to close