Bavarci siloviti

VIDEO I Bayern pregazio Werder

Bavarci su visokim presingom bacili u očaj igrače Werdera i srećom po njih, Kompany je nakon 5:0 zamijenio Kanea i Olisea.
Sport / Nogomet | 21. 09. 2024. u 18:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bavarci nastavljaju uništavati svoje protivnike. Nakon Kiela, Dinama, danas je stradao Werder iz Bremena. Za Bayern je ovo početak iz snova jer je ekipa postigla 29 golova pod vodstvom trenera Vincenta Kompanyja u prvih šest natjecateljskih utakmica što je klupski rekord.

Osim što je Werder primio pet komada, njegovi igrači u današnjem susretu nisu uspjeli uputiti niti jedan udarac na gol protivnika. Dvostruki strijelac za Bayern bio je Michael Olise (23, 60), dok su po jedan pogodak zabili Jamal Musiala (32), Harry Kane (57) i Serge Gnabry (65). Bavarci su visokim presingom bacili u očaj igrače Werdera i srećom po njih, Kompany je nakon 5:0 zamijenio Kanea i Olisea.

Navijači Werdera su koreografiju posvetili Hershu Goldbergu-Polinu koji je držan kao talac 11 mjeseci prije nego li je ubijen od strane Hamasa, piše zvanični Twitter profil kluba iz Bremena.

Goldberg-Polin je navijao za Hapoel Jerusalem i Werder, a ubijen je nakon dužeg držanja u zatočeništvu

Video: Werder - Bayern 

U razmaku od svega 12 minuta, Kevin Müller golman Heidenheima je tri puta vadio loptu iz svoje mreže. Sve je počelo od Japanca Doana, kojem se priključio Vicenzo Grifo sa svoja dva gola, za slavlje Freiburga 0:3.

Holsten Kiel je osvojio svoj prvi bod u ovoj sezoni. I to na gostovanju kod Bochuma. Gosti su poveli golom Pichlera, nakon čega Bochum preko Bere i Daschnera pravi preokret. Na kraju je u 89. minuti pogodio Machino. Armin Gigović je igrao do 81. minute.

Union je u Berlinu pobijedio Hoffenheim s 2-1 bez ozlijeđenoga Josipa Juranovića. Andrej Kramarić je odigrao cijeli susret za goste. S 19 godina i 328 dana, Tom Rothe, strijelac jedinog gola Uniona, je najmlađi strijelac Bundeslige za Union Berlin.

Kopirati
Drag cursor here to close