Sjajna partija napadača reprezentacije BiH

Dva gola Demirovića za tri minute

U drugom poluvremenu na scenu stupa Ermedin Demirović. Njegov show je trajao tri minute. U tom razdoblju je postigao dva gola.
Sport / Nogomet | 14. 09. 2024. u 18:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pet utakmica je odigrano na terenima Bundeslige, gosti su uzeli deset bodova. Posebno raspoloženi i raspucani su bili nogometaši Stuttgarta i Bayera iz Leverkusena.

I dok Stuttgart ima problema sa zadnjom linijom, Sebastian Hoeness traži najbolju soluciju, u napadu stvari izgledaju puno bolje. Tamo gdje sjajan posao radi dvojac Deniz Undav - Ermedin Demirović. Dvojac koji je danas isporučio tri komada. Za Borussiju Moenchengladbach problemi su počeli rano, kad je Undav pokupio jedan otpadak nakon intervencije golmana domaćih.

Alassane Pléa je uzvratio pet minuta kasnije, ali je igru morao napustiti zbog ozljede. U drugom poluvremenu na scenu stupa Ermedin Demirović. Njegov show je trajao tri minute. Rieder se izborio za jednu loptu skoro uz samo korner zastavicu, ubacio je, Demirović sjajno reagira na prvoj stativi.

Tri minute poslije Rieder je izveo korner, na pravom mjestu je Demirović za 1:3. Ovo je njegov treći gol ove sezone.

Bayer iz Leverkusena je nadigrao ekipu Hoffenheim u gostima 4:1. Nakon pola sata igre gosti iz Leverkusena su imali dva gola prednosti nakon pogodaka koje su potpisali Terrier u 17. i Boniface u 30. minutu. Nadu je domaćinu vratio Berisha koji je u 37. minuti, nakon asistencije hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića, smanjio na 1:2.

Neizvjesnost je trajala do 72. minute kada su gosti brzopotezno raspršili sve dvojbe. Wirtz je pogodio iz jedanaesterca za 3:1, a u 75. je Boniface svojim drugim golom postavio konačnih 4-1. Kramarić je za Hoffenheim igrao do 86. minute.

Kako je Marmoush bio junak tog susreta, tako je Austrijanac Adamu bio igrač susreta u kojem je Freiburg pred svojim navijačima svladao Bochum 2-1. Gosti su vodili, a potom je Adamu zabio dva gola, u 58. i 61. minuti, za slavlje Freiburga. Za Bochum je cijelu utakmicu odigrao hrvatski obrambeni igrač Jakov Medić.

Na domaćem terenu je kiksao Leipzig odigravši 0-0 s Union Berlinom, za kojeg zbog ozljede nije igrao Josip Juranović. Meč-loptu za Leipzig je imao belgijski napadač Openda koji u 74. minuti nije realizirao jedanaesterac.

Kopirati
Drag cursor here to close