EURO 2024

Mučne scene na stadionu u Stuttgartu, Mađar Varga ostao nepomično ležati

Varga jeste ostao bez svijesti, to je bilo jasno, ali što se dalje događalo za sada još uvijek nije. Suci su provjeravali mogući jedanaesterac za Mađarsku, nije dosuđen.
Sport / Nogomet | 23. 06. 2024. u 22:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mučne scene na stadionu u Stuttgartu. Slične onima na Parkenu prije tri godine. Nakon jednog centaršuta u kazneni prostor Škotske, golman Gunn je krenuo sa svoga gola. Nismo najbolje vidjeli što se dogodilo, ali su u jednom trenutku na terenu ostala ležati tri igrača.
Dva Škotske i jedan Mađarske. Tek nakon reakcije najbližih igrača moglo se vidjeti kako je situacija jako neugodna.

Stadion je preplavila grobna tišina, igrači i navijači obje momčadi na rubu su suza. Barnabas Varga je prošao najgore. Vrlo brzo je okružen suigračima, pojavilo se platno, nogometaši Mađarske trče prema ljudima iz medicinskog tima koji djeluju krajnje usporeno, nezainteresirano. Varga jeste ostao bez svijesti, to je bilo jasno, ali što se dalje događalo za sada još uvijek nije jasno.

Suci su provjeravali mogući jedanaesterac za Mađarsku, nije dosuđen. U slikama koje su se pojavile, može se vidjeti kako je u letu golman Škotske, zakačio Vargu. Mađarski igrač je iznesen na nosilima, nitko u ovom trenutku ne zna što se događa. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close