Nakon prvog treninga

VIDEO I Katić: Dosta samo podcijenjeni

"Upoznao sam ekipu, imamo kvalitetu, što individualni, što timski. Sigurno da će se i nas nešto pitati kroz ove utakmice", reći će Katić.
Sport / Nogomet | 03. 09. 2024. u 18:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako se za jednog reprezentativca može reći da "drži ritam" u svom klubu onda je to Nikola Katić. Zurich je nakon šest kola u vrhu švicarske Superlige. Katić je standardan, već je upisao deset nastupa četiri u UEFA utakmicama, pet u Superligi i jedan u kupu. Katić je za reprezentaciju debitirao u susretu protiv Engleske i već tada se moglo vidjeti o kakvom se igraču radi. Za očekivati je da će u susretima protiv Nizozemske i Mađarske, Katić kao defenzivac imati dosta posla.

"Čekaju nas dvije ozbiljne utakmice. Svi znamo kakvi su protivnici Nizozemska i Mađarska, sigurno će biti dosta teško. Upoznao sam ekipu, imamo kvalitetu, što individualni, što timski. Sigurno da će se i nas nešto pitati kroz ove utakmice. Dosta samo podcijenjeni, unutar ekipe se dosta vidi kvalitetu. Svi ti naši igrači, gdje igraju, kako su krenuli ove, kako su igrali prošle sezone, imamo taj individualni kvalitet i prema naprijed. Svi smo zdravi, svi smo u formi, sigurno da ćemo biti dobri", zaključio je Katić.

Video: Nikola Katić 
Kopirati
Drag cursor here to close