Rodriguez u glavnoj ulozi

VIDEO I Kolumbija bolja od svjetskih prvaka

Od trenutka kada je Lorenzo preuzeo selekciju u rujnu 2022. godine, izgubili su samo finale Cope na produžetke.
Sport / Nogomet | 11. 09. 2024. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolumbijci nisu dugo čekali na osvetu. Nepuna dva mjeseca nakon poraza u finalu Copa Americe, u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo savladali su Argentinu na domaćem terenu 2:1. Argentincima je ovo drugi poraz u ovom ciklusu i opet je po njih bio koban jedan Argentinac. Prvi put je to bio Marcelo Bielsa na klupi Urugvaja, drugi put Nestor Lorenzo.

Za razliku od prošle utakmice, ovaj put Argentina nije izgledala dobro bez Messija. U cijeloj utakmici aktualni svjetski prvaci su uputili jedan udarac prema golu protivnika. Na drugoj strani sjajnu je James Rodriguez koji je asistirao kod prvog gola Mosqueri, dok je u 60. minuti realizirao jedanaesterac. Argentinci smatraju kako Otamendi nije napravio prekršaj na Muñozu, ali je sudac Mazza nakon pregledavanja spornog detalja pokazao na bijelu točku.

Video: Kolumbija - Argentina 

Jednu od rijetkih prilika su Argentinci pretvorili u gol nakon greške baš Rodrigueza. Kolumbija je još bez poraza u ovom kvalifikacijama, sada ima samo dva boda manje od Argentine. Od trenutka kada je Lorenzo preuzeo selekciju u rujnu 2022. godine, izgubili su samo finale Cope na produžetke.

Kopirati
Drag cursor here to close