EURO 2024

VIDEO I Kylian ima masku ali je ne smije koristiti

"Lijepo je što on sam želi igrati, ali odluku o tome tek trebamo donijeti. Napravit ćemo sve što možemo kako bi on mogao sudjelovati", kazao je Deschamps.
Sport / Nogomet | 21. 06. 2024. u 01:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kylian Mbappé ima veliku želju da zaigra u večerašnjem susretu protiv Nizozemske. I pored neugodne ozljede koju je zaradio u susretu protiv Austrije. Po izlasku iz bolnice, Kylian Mbappé je zatražio na pomalo šaljiv način ideje za masku koji bi nosio zbog slomljenog nosa. Maska je napravljena, u bojama je Francuske.

Tijekom treninga Kylian je u nekoliko navrata skidao masku i podešavao je jer mu očito nije dobro "legla". Francuski izbornik Didier Deschamps na konferenciji za novinare kazao je kako stožer čini sve što može kako bi Mbappé zaigrao.

Video: Trening Francuske 

"Lijepo je što on sam želi igrati, ali odluku o tome tek trebamo donijeti. Napravit ćemo sve što možemo kako bi on mogao sudjelovati", kazao je Deschamps.

Francuski mediji izvijestili su kako je Mbappé odradio velik dio treninga, ali nije sudjelovao u igri na dva gola. Međutim, to nije najveći problem za Mbappéa u ovom trenutku. Problem je taj što masku koji je isprobavao, neće moći koristiti na utakmici.

UEFA je u četvrtak navečer objavila kako maska s kojom je novi napadač Real Madrida trenirao nije dozvoljena na Europskom prvenstvu. Razlog, maska jednostavno ne može biti šarena, već u jednoj boji.

‘‘Medicinska oprema koja se nosi na terenu mora biti jednobojna i ne smije imati nikakve oznake momčadi ili proizvođača‘‘, piše u UEFA-inim pravilima.

Kopirati
Drag cursor here to close