Burno na tribina i na terenu

VIDEO I Topovski udari u Gornjem Milanovcu, Delije vrijeđale Dudića

Novi prekid je stigao u 88. minuti, kada su navijači Crvene Zvezde krenuli vrijeđati trenera Radničkog Feđu Dudića. Kojem su naravno navijači Radničkog pružili podršku.
Sport / Nogomet | 02. 09. 2024. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Radničkog 1923 iz Kragujevca su u okviru sedmog kola Super lige Srbije ugostili Crvenu Zvezdu. Utakmica je igrana na stadionu u Gornjem Milanovcu i protekla je u poprilično burnoj atmosferi. Bilo je topovskih udara, ozlijeđenih na terenu, pored terena, do vrijeđana na nacionalnoj osnovi trenera Radničkog Feđe Dudića.

U samom finišu prvog dijela jedan topovski udar koji su bacili navijači Radničkog je eksplodirao u terenu, koji je čini se ozlijedio reprezentativca Slovenije, Vanju Drkušićića.

Video: Topovski udar na utakmici 

Kasnije su iz Crvene Zvezde informirali javnost kako je još jedan topovski udar završio u loži stadiona, dijelu rezerviranom za goste prilikom kojeg je stradao sportski direktor Zvezde, nekada sjajni igrač Mitar Mrkela. Taj topovski udar je bačen nakon što je isključen igrač Radničkog Gluščević.

Novi prekid je stigao u 88. minuti, kada su navijači Crvene Zvezde krenuli vrijeđati trenera Radničkog Feđu Dudića. Kojem su naravno navijači Radničkog pružili podršku

Zvezda je slavila 1:0 golom Ivanića u 85. minuti. Ekipa Feđe Dudića je s ogromnim kadrovskim problemima dočekala ovaj susret. Pored prodaje Milana Aleksića, Šumadincima su nedostajali štoperi Simović i Šerbečić, kao i ofenzivac Milutin Vidosavaljević.

Nakon utakmice na pres konferenciji se nisu pojavili niti trener Zvezde Milojević, niti Radničkog Feđa Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close