Lijepe vijesti iz Srbije

Feđa Dudić ostaje u Kragujevcu i vodi svoj Radnički u Europu

Kako prenose srbijanski mediji, u nedjelju je održan sastanak gdje je Dudić dogovorii nastavak suradnje s upravom kluba što znači da će bh. stručnjak voditi ekipu u europskim utakmicama.
Sport / Nogomet | 26. 05. 2024. u 15:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Feđa Dudić službeno ostaje trener Radničkog iz Kragujevca i iduće sezone.

Kako je službeno priopćeno iz kluba, u nedjelju je održan sastanak gdje je Dudić dogovorio nastavak suradnje s upravom kluba što znači da će bh. stručnjak voditi ekipu u europskim utakmicama.

"Sjajni strateg pod čijim su vodstvom "Crveni" izborili dugo očekivani plasman u Europu, što je ujedno i najveći uspjeh kluba u 101-godišnjoj povijesti postojanja, produžio je suradnju na još godinu dana te će voditi našu momčad u sljedećoj sezoni u kojoj ga čekaju izazovi na tri fronta", istaknuli su iz kluba. 

Podsjetimo, Dudić je preuzeo Radnički u rujnu 2023. godine kada je bio na dnu ljestvice sa samo jednom pobjedom.

Osam mjeseci kasnije mogli su se plasirati u Europsku ligu, ali su u subotu prednost od 2:0 protiv Partizana, pa ih je Vojvodina pretekla.

Iako je Radnički iz Kragujevca napravio pomalo nevjerojatan rezultat, izborio povijesni plasman u Europu, nakon remija u posljednjem kolu protiv Partizana, ima za čime žaliti.

Jer u jednom trenutku je ekipa Feđe Dudića vodila 2:0, na kraju je Partizan izvukao bod.

Da je kojim slučajem Radnički slavio igrao bi kvalifikacije za Europsku ligu, ovako ostaje ona druga solucija, Konferencijska liga.

Radnički će krenuti od drugog pretkola te 19. lipnja saznati s kim igra u drugom krugu kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Kopirati
Drag cursor here to close