Lopta nije prošla gol liniju

VIDEO I U Crnoj Gori je i ovo gol!

Glavni sudac utakmice signalizirao je da je to pogodak na asistenciju pomoćnog suca. Mislili su da je lopta prešla crtu, ali nije bilo govora o tome.
Sport / Nogomet | 15. 09. 2024. u 09:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmicu sedmog kola Meridianbet lige Crne Gore između Jedinstva Bijelo Polje i Dečića obilježio je gol koji je priznat u 40. minuti utakmice.

Nogometaš Dečića Caique Chagas pucao je glavom s 11 metara nakon ubačaja s desne strane, a golman domaćih Goran Aković uhvatio je loptu ispred gol linije.

ipak, glavni sudac utakmice signalizirao je da je to pogodak na asistenciju pomoćnog suca. Mislili su da je lopta prešla crtu, ali nije bilo govora o tome. Na sreću po domaćina, izjednačili su u 49. minuti i utakmica je završila rezultatom 1:1. Ovo nije prvi put da ekipa Dečića "postiže", u najmanju ruku, sumnjive golove.

Na utakmici protiv Mladosti prošle sezone cijela obrana omogućila im je da zabiju gol, maknuli su se u stranu da lopta može neometano ući u mrežu.

Na tabeli Prve lige Crne Gore, Budućnost je trenutačno vodeća s 14 bodova, koliko ima i drugoplasirani Petrovac, dok je Dečić na trećem mjestu ima dva manje. 

Kopirati
Drag cursor here to close