Novopečeni reprezentativac

Nakon ignoriranja himne: Vuković odbio Barbareza

"Donio sam odluku da se zbog pritiska javnosti i raznih komentara poslije utakmice sa Zrinjskim ne pojavim na okupljanju reprezentacije BiH" kaže između ostalog Vuković.
Sport / Nogomet | 24. 05. 2024. u 10:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novopečeni reprezentativac BiH iz redova banjalučkog Borca David Vuković ipak se neće pojaviti na okupljanju reprezentacije BiH za predstojeće utakmice sa Engleskom i Italijom.
 
Mladi veznjak Borca odlučio je ne odazvati se izborniku Sergeju Barbarezu, a odluku je donio nakon uzvrata Kupa BiH protiv Zrinjskog.
 
“Donio sam odluku da se zbog pritiska javnosti i raznih komentara poslije utakmice sa Zrinjskim ne pojavim na okupljanju reprezentacije i smatram da je tako najbolje za sve navijače. Mislim da nakon novonastalih dešavanja ne mogu pomoći reprezentaciji jer nisam u mogućnosti da budem dovoljno koncentriran i da dam svoj maksimum na terenu, na treninzima, kao i na samim utakmicama”, napisao je Vuković te dodao:

“Reprezentaciji Bosne i Hercegovine želim svu sreću na prijateljskim utakmicama  kao i u svim ostalim takmičenjima u budućnosti”, objavio je Vuković.
Odluka je vjerojatno bila izazvana napadima na društvenim mrežama budući da je Vuković, kao i ostali članovi Borca, ignorirao državnu himnu tijekom njenog intoniranja.
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close