Kombinacija za medalju

Alcaraz: Tu sam da slušam Nadala

"Nadal zna kako stvari izgledaju, on je već ovo prošao, zna kako je igrati na Olimpijadi, kako je osvojiti medalju. Ja sam novi, ja sam rookie, moram da šutim i slušam Nadala", rekao je Alcaraz.
Sport / Ostali sportovi | 23. 07. 2024. u 18:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gledajući Olimpijske igre, u prošlosti smo vidjeli sjajnih teniskih kombinacija. Sada opet imamo jednu "strašnu" možda čak predodređenu za medalju. Carlos Alcaraz i Rafael Nadal igraju parove u Parizu. Na terenu, gdje je Rafa slavio 14 puta, Carlos jednom. U godini kada je Nadal došao do izlaznih vrata. Alcaraz igra u sjajnoj formi, kompletirao je dva najveća, sada će kako kaže sve podrediti medalji i Rafi.

"Nisam nervozan trenutno. Kada dođe vrijeme za mečeve sigurno ću biti. Nadal zna kako stvari izgledaju, on je već ovo prošao, zna kako je igrati na Olimpijadi, kako je osvojiti medalju. Ja sam novi, ja sam rookie, moram da šutim i slušam Nadala", rekao je Alcaraz.

Od 1988. godine do danas, Španjolski tenisači su osvajali medalje u Pekingu i Riju. Nadal je u Pekingu savladao Fernanda Gonzaleza u tri seta, dok su Nadal i Marc López osam godina kasnije u finalu nadigrali kombinaciju iz Rumunjske, Mergea-Tecau.

Kopirati
Drag cursor here to close