Tenisač o svojim problemima

Andy Roddick: Uklonili su mi tumor

"Sve je u redu, samo koristite kremu za sunčanje. Pogotovo za djecu, posebno ako su tenisači. Problem se možda neće pojaviti kada imaju osam godina, ali hoće kada su odrasli i imaju 38", pojasnio je Andy.
Sport / Ostali sportovi | 13. 05. 2024. u 01:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši broj jedan Andy Roddick (41) šokirao je teniske fanove priznanjem da se godinama borio s tumorom kože. Amerikanac je otkrio da mu je nakon završetka karijere dijagnosticiran rak kože. U svojem podcastu Served je otvorio dušu.

- Borio sam se s raznim tipovima kožnog raka otkako sam prestao igrati. Tumorsku ćeliju su mi uklonili s usne. To je bilo prije otprilike pet ili šest godina, ali nikada nisam o tome pričao. Jutros sam išao na laserski tretman, zato vama koji sve ovo gledate preko YouTubea djeluje kao da sam došao iz tučnjave", rekao je Roddick pa dodao:

"Nezgodno je. Neću sada ulaziti u priču "zašto ja" jer ništa nije pogrešno. Sve je u redu, samo koristite kremu za sunčanje. Pogotovo za djecu, posebno ako su tenisači. Problem se možda neće pojaviti kada imaju osam godina, ali hoće kada su odrasli i imaju 38. Stekao sam naviku da idem na preglede s vremena na vrijeme. U ovom trenutku je sve u redu ", otkrio je osvajač US Opena iz 2003

Kopirati
Drag cursor here to close