Kreveti od kartona

VIDEO I Australske tenisačice testirale antiseks krevete

Madraci su napravljeni od polietilena, a poslije natjecanja iskoristit će se u proizvodnji plastike.
Sport / Ostali sportovi | 23. 07. 2024. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sudionici Olimpijskih igara polako stižu u Olimpijsko selo. Francuzi su se pobrinuli da najveća priča barem kada je u pitanju smještaj sportaša i sportšica budu kreveti napravljeni od recikliranog kartona, o kojima se prvi put pričalo još na prošli igrama prije tri godine. Da stvar bude zanimljivija, prozvani su antiseks krevetima jer su preslabi da bi izdržali bilo kakvu vrstu intimnog odnosa.

Radi se o krevetima dužine 2.1 metar i nosivosti do 200 kilograma. Svaki krevet imat će tri jastuka koji će ga činiti udobnijim, a svaki će natjecatelj moći u posebnoj aplikaciji odabrati jastuke prema svojoj tjelesnoj težini.

Madraci su napravljeni od polietilena, a poslije natjecanja iskoristit će se u proizvodnji plastike. Laurent Michaud, direktor olimpijskog i paraolimpijskog sela se nada kako će pomenuti kreveti biti ugodni i kako sudionici igara neće imati problem sa procesom prilagodbe. Po dolasku u selo, tenisačice iz Australije Daria Saville i Ellen Perez odlučile su na poseban način testirati krevete:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daria Saville (@daria_sav)

 

Kopirati
Drag cursor here to close