Marin je puno očekivao od polufinala

Čilić: Sve je bilo nesretno i pomalo tužno

"Prvi set je bio malo bolji od ostalih. U kasnijim setovima lopta je bila teža pa je Ruud počeo bolje udarati. Ali rekao bih, s druge strane, da mi je nedostajao samo malo bolji forehand, mišljenja je Marin.
Sport / Ostali sportovi | 04. 06. 2022. u 01:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Polufinale je dočekao pun samopouzdanja. Jer igrao je dobrom tijekom cijelog turnira. Sredio Medvedeva, dobio Rubleva u pet setova i činilo se kako je Ruud velika prilika za prvo finale na Roland Garrosu. Prvi set je dobio Marin iako nije briljirao, ali to svakako bila velika psihološka prednost. Međutim, kako je meč prolazio, Marin je sve više griješio. Ustalom i on sam se teško može sjetiti kada je promašio šest smečeva na mreži. Neforsirane su se gomilale, baš kao i Marinova nervoza.

"Prvi set je bio malo bolji od ostalih. U kasnijim setovima lopta je bila teža pa je Ruud počeo bolje udarati. Ali rekao bih, s druge strane, da mi je nedostajao samo malo bolji forehand. Igram dobro, dobro se osjećam na terenu. Očito je danas bilo pomalo nesretno i pomalo tužno i razočaravajuće završiti turnir u ovom trenutku. Za mene se putovanje nastavlja i nadam se da ću imati još sjajnih trenutaka" istakao je Marin po završetku meča.

"Moram reći da je moja forma bila u uzlaznoj putanji u ovih nekoliko tjedana. Osjećao sam se jako dobro na terenu, povezao sam šest mečeva na vrlo, vrlo visokoj razini. Osim toga, dio polufinalnog meča definitivno je bio i prilično dobar. Moram biti jako zadovoljan s tim. Sada mi je također izazov održati ovu razinu i nastaviti tako, igrati ovakvu vrstu tenisa iz tjedna u tjedan. Onda mislim da će doći i velike pobjede" zaključio je Marin koji se kao i većina tenisa okreće turnirima na travnatoj podlozi i velikom Wimbledonu.

Kopirati
Drag cursor here to close