Dobar test u ranoj fazi za Novaka

Đoković: Jordan je odigrao sjajan meč

Thompson je sakupio 43 winnera, odservirao je 21 as, osvojio je 79 posto poena na prvom servisu. Ipak, kao i mnogo puta do sada, kada je bio najvažnije, Đoković je osvojio presudne poene.
Sport / Ostali sportovi | 05. 07. 2023. u 22:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković je izborio plasman u treće kolo Wimbledona. Očekivano je slavio, u tri seta, iako je bilo sve samo ne lagano. Zahvaljujući dobrom servisu, Jordan Thompson je dugo držao meč u neizvjesnim vodama.

Nakon relativno lakog prvog seta, drugi je dobio u tie breaku, break u 12-tom gemu trećeg je zaključio meč. Thompson je sakupio 43 winnera, odservirao je 21 as, osvojio je 79 posto poena na prvom servisu. Ipak, kao i mnogo puta do sada, kada je bio najvažnije, Đoković je osvojio presudne poene.

"Trebao mi je jedan test, ali ne baš ovakav u ranoj fazi turnira. Jordan je odigrao sjajan meč. Centralni teren na Wimbledonu je nešto posebno u povijesti našeg sporta, bez dileme. Znamo tradiciju, znamo
koliko dugo se ovdje igra. Svaki put, djeluje kao kliše kad to kažem, ali zaista uživam u svakom momentu na ovom terenu. Velika je privilegija igrati na ovom terenu, posebno u ovim godinama, kada igram protiv
mladića. Ne znam koliko ću još moći, ali ovaj teren i ja imamo veoma romantičan odnos", rekao je Novak nakon svoje 350. Grand Slam pobjede u karijeri.

Kopirati
Drag cursor here to close