Želi se vratiti na teren što prije

Đoković se oglasio nakon operacije

"Ja ću dati sve od sebe da budem spreman i zdrav, da se vratim na teren što je prije moguće. Moja ljubav prema ovom sportu je jaka – održava me želja da se takmiči na najvišem nivou. Idemooo“, napisao je Novak Đoković.
Sport / Ostali sportovi | 06. 06. 2024. u 13:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako bi vjerojatno u nekim drugim situacijama Novak Đoković kalkulirao s operacijom, ovaj put je u novonastaloj situaciji odlučio ići odmah, dan poslije "pod nož".

Operacija je obavljena, sada slijedi period oporavka. I dalje nije poznato koliko će oporavak trajati. Wimbledon starta početkom narednog mjeseca, Olimpijske igre u Parizu, 27. srpnja. Nakon obavljene operacije, oglasio se i sam Novak Đoković.

"Pretrpio sam ozljedu meniskusa na prethodnom meču i morao sam da donesem neke teške odluke. I dalje obrađujem sve što se desilo, ali drago mi je da vas obavijestim da je operacija prošla dobro. Izuzetno sam zahvalan liječnicima koji su bili uz mene, kao i ogromnoj podršci koju sam dobio od svojih navijača. Ja ću dati sve od sebe da budem spreman i zdrav i da se vratim na teren što je prije moguće. Moja ljubav prema ovom sportu je jaka – održava me želja da se takmiči na najvišem nivou. Idemooo", napisao je Novak Đoković.

Kopirati
Drag cursor here to close