Problemi s koljenom

Đoković: Postoji šansa da odustanem

"Imao sam ja problema s mišićima, ali to je ono igraš, probaš da nešto uradiš. S koljenom je drugačije", pričao je Novak.
Sport / Ostali sportovi | 04. 06. 2024. u 01:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković je izborio plasman u četvrtfinale Roland Garrosa. Tama ga čeka Casper Ruud, u reprizi finala iz prošle godine. Ruud koji je dvije godine zaredom igrao finale ovog turnira. Međutim, pitanje je kako će se stvari razvijati.

Jer je Novak imao problema s koljenom u meču osmine finala. Situacija bi trebala biti jasnija tijekom utorka. Đoković je priznao kako postoji šansa da odustane od nastupa u četvrtfinalu.

"Postoji šansa da odustanem. Zavisi od ozbiljnosti ozljede, koliko je štete naneseno. Nije više u mojim rukama to. Da se pomolim da sve bude kako treba. Tijekom utorka ću probati da uradim neke stvari kako bi eventualno ubrzao oporavak. Ali nije sve u mojim rukama. Ipak je ovo koljeno. Vidjet ćemo u kakvoj je situaciji koljeno, zglob. Imao sam ja problema s mišićima, ali to je ono igraš, probaš da nešto uradiš. S koljenom je drugačije", pričao je Novak. Spomenuo je Đoković i eventualni proces oporavka.

"Metod i pristup oporavku je drugačiji. Nikad nisam imao velikih problema s koljenom. Možda 2011. godine, ali sam normalno igrao, na puno turnira sudjelovao. Drugačije je tada, imao sam 24 godine. Zahvalan sam što imam tijelo koje me služi, iako se češće dešavaju ovakve ozljede i incidenti neplanirani. Mogu da se pohvalim da sam imao toliko dugu karijeru s tako malo ozljeda. Vidjet ćemo što će snimci pokazati", zaključio je Novak.

Kopirati
Drag cursor here to close