Od 10. do 15. lipnja

Europsko rafting prvenstvo Konjic: Doživite adrenalinsku avanturu na Neretvi

Preko 130 sudionika će se suočiti s brzacima rijeke Neretve, poznate po kristalno čistoj vodi i izazovnim tokovima.
Sport / Ostali sportovi | 07. 06. 2024. u 16:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europsko rafting prvenstvo u Konjicu održat će se od 10. do 15. lipnja 2024. godine, a ovaj prestižni događaj, organiziran od strane hotela Garden City Konjic, uz odobrenje Svjetske rafting federacije (WRF) i pod pokroviteljstvom Grada Konjica, okuplja sudionike iz 12 zemalja Europe. Preko 130 sudionika će se suočiti s brzacima rijeke Neretve, poznate po kristalno čistoj vodi i izazovnim tokovima.

Kategorije i sudionici

U Konjic dolazi 30 timova koji će se natjecati u muškoj, ženskoj, mix i para kategoriji. Europsko rafting prvenstvo u Konjicu nije samo sportski događaj, već prilika da se istakne duh zajedništva, ljubav prema prirodi i avanturistički životni stil koji rafting donosi. Cilj prvenstva je promovirati rafting kao ekološki održiv i društveno koristan sport, te istovremeno afirmirati Konjic i Bosnu i Hercegovinu kao turističku destinaciju koja nudi raznovrsne aktivnosti u prirodi.

Utrke

Natjecanje će obuhvatiti tri utrke: Slalom utrka, RX utrka i Spust utrka. Posebno ističemo noćne utrke koje će se po prvi put održati na rijeci Neretvi. Pozivamo sve ljubitelje adrenalinskih sportova da dođu u Džajića buk i podrže svoje favorite.

Ceremonija Otvorenja

Veliko otvorenje prvenstva će se upriličiti u utorak, 11. lipnja s početkom od 20:00 sati kod Konjičke ćuprije, gdje će prisustvovati mnogi dužnosnici i gosti.

Ne propustite priliku da budete dio ovog uzbudljivog događaja i podržite najbolje europske rafting timove.

Više informacija možete pronaći na web stranici www.raftingbih.ba kao i na društvenim mrežama prvenstva.

Kopirati
Drag cursor here to close