Youtuber nastavlja rušiti protivnike

VIDEO I Jake Paul sredio i Michaela Perryja

Podigao se Perry jednom, drugi, treći put, ali je na kraju sudac u šestoj rundi prekinuo borbu.
Sport / Ostali sportovi | 21. 07. 2024. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Michael Perry nije imao šanse protiv Jake Paula koji je nakon poraza od Tommyja Furyja nastavio popravljati svoju statistiku. Ovo je mu je četvrta pobjeda zaredom, deseta u karijeri. Iako je u borbu ušao kao jedan od trenutačno najboljih boraca "bare knuckle" boksu, u ringu dvorane u Tampi nije ponudio ništa.

Tek je u trećoj rundi uspio malo "popraviti" situaciju, ali sve je to bilo kratkog daha. Jake je pravilno držao gard, kontrolirao je distancu, odlično je koristio prednji direkt, eskivirao je dobar dio Perryjevih napada i kontrolirao je borbu od početka do kraja. Već nakon 40-ak sekundu Perry je prvi put srušen.

Jake Paul 51 puta pogodio je prednjim direktom tijekom prvih pet rundi. Taj direkt radio je veliku razliku i bilo je pitanje vremena kada će Paul ponovno poslati Perryja na tlo.Paul je lijevi krošeima uzdrmao Perryja, a onda je posao završio desnom.

Mike Perry se priključio sada već popriličnoj listi MMA boraca koji su pokušali poraziti Paula, ali nisu uspjeli. Sve je počelo od Bena Askrena kojeg je Paul nokautirao u prvoj rundi. Zatim je Tyrone Woodley dvaput gubio od Paula, a Nate Diaz i Anderson Silva također nisu uspjeli poraziti momka koji se nekoliko godina bavi boksom, a prije toga bio je YouTuber. Tommy Fury zasad je jedina osoba koja je porazila Paula u boksačkom ringu.

Kopirati
Drag cursor here to close