Uoči sezone

Karate klub ''Široki'' na pripremama na Blidinju

Nakon početnih priprema na Blidinju nastavak istih planiran je u Širokom Brijegu. Sudionici kampa i priprema testirani su na pet testova.
Sport / Ostali sportovi | 23. 08. 2024. u 07:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U vremenskom periodu od 20.8. do 23.8.2024. godine dio članova Karate kluba ''Široki'' nalazi se na pripremama u Parku prirode Blidinje (Masna Luka).

Nakon početnih priprema na Blidinju nastavak istih planiran je u Širokom Brijegu. Sudionici kampa i priprema testirani su na pet testova za procjenu eksplozivne snage, repetitivne snage, statičke snage te su nakon toga isti podijeljeni u homogenizirane skupine, a uz trenere Karate kluba ''Široki'' angažirani su dodatno kineziolozi.

Pored dva do tri treninga dnevno sportaši uživaju u dodatnim aktivnostima na Blidinju kao što su planinarenje, streljaštvo, jahanje te quad vožnja.

Iz KK ''Široki'' napominju da uporedom s početkom školske godine kreće i upis u karate školu Karate kluba ''Široki'' a svi zainteresirani se mogu prijaviti putem broja telefona: 063-391-480 i 063-900-697 ili doći osobno u karate dvoranu koja se nalazi na adresi Bana Jelačića 5, pored vrtića na Zorićevini.

Kopirati
Drag cursor here to close