Prijem

Košarkaši u mostarskoj Vijećnici

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je u četvrtak u Gradskoj vijećnici košarkaše, stručni stožer i upravu HKK Mostar.
Sport / Ostali sportovi | 16. 05. 2024. u 13:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je u četvrtak u Gradskoj vijećnici košarkaše, stručni stožer i upravu Hrvatskog košarkaškog kluba Mostar.

Tom prilikom Kordić je čestitao HKK Mostar na osvajanju Lige KS Herceg – Bosne i plasmanu u Prvu ligu Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Gradske uprave Mostara.

Kako se navodi, novi bh. prvoligaš osnovan je 2016. godine kao Škola košarke Pepi Sport, a od ožujka ove godine nosi naziv HKK Mostar. Pokretač ovoga projekta je bivši profesionalni košarkaš Petar Dujmović Pepi, a cilj je stvoriti kvalitetne uvjete za razvoj mladih talentiranih košarkaša.

Na današnjem prijemu Dujmović je zahvalio Gradu Mostaru i gradonačelniku na potpori u radu kluba, naglasivši kako je upravo ulaganje u mlade najbolja investicija za budućnost.

Gradonačelnik Kordić je naglasio kako će i dalje nastaviti podržavati HKK Mostar, kao i ostale sportske kolektive koji promoviraju pozitivne vrijednosti u našem društvu, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close