Je li ovo Rafin posljednji meč u Parizu

Kraj za Nadala i Alcaraza

"Ne znam što se može dogoditi u budućnosti, ali ako je ovo bio posljednji meč, uživao sam", rekao je Nadal.
Sport / Ostali sportovi | 01. 08. 2024. u 00:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iskusna i kvalitetna kombinacija Austin Krajicek - Rajeev Ram bila je prejaka za Rafaela Nadala i Carlosa Alcaraza. Do četvrtfinala su
se Španjolci nekako probili, ali su Amerikanci jednostavno bili prejaki. Krajicek koji je prošle godine uzeo upravo Roland Garros u paru sa Ivanom Dodigom je sjajno servirao, dok je iskusni Rajeev Ram osvajač Australian Opena i US Opena, odrađivao ostatak posla.

Slaba karika s druge strane mreže je bio ovaj put Carlos Alcaraz, koji je pravio dvostruke, mučio se na mreži posebno u prvom setu. Nadal je vukao koliko je mogao.

Dva puta su Nadal i Alcaraz gubili servis u prvom setu, na početku u na kraju. U drugom setu su Krajicek i Ram poveli 5-3, Nadal i Alcaraz nisu iskoristili niti jednu od tri break lopte za 5-5 i Amerikanci su sa 6-2, 6-4 prošli u polufinale. Mnogi su mišljenja kako je ovo bio posljednji meč Rafaela Nadala u Roland Garrosu.

"Možda", rekao je Nadal kasnije navečer. "Ne znam."

"Ako mi je to bio posljednji meč ovdje, onda je to nezaboravan osjećaj, emocije. Navijači su mi pružili ljubav, podršku svake sekunde koliko sam bio na terenu. Super je, super posebno osjećati to, posebno na ovom mjestu. Tako da ne mogu baš svima njima dovoljno zahvaliti što su mi ponudili osjećaje koje imam u sebi i emocije koje me izazivaju. Ne znam što se može dogoditi u budućnosti, ali ako je ovo bio posljednji meč, uživao sam", rekao je Nadal.

Kopirati
Drag cursor here to close