Brani naslov europske prvakinje

Lana Pudar u finalu na 200 leptir

Gledajući utrku, Lana je još jednom pokazala koliko je dobra u završnici utrke. Nakon pedeset metara je bila četvrta, na prolazu na stotinu tek peta, međutim u posljednjih stotinu metara je bila daleko brža.
Sport / Ostali sportovi | 22. 06. 2024. u 20:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizatori Europskog prvenstva u Beogradu imali su manjih organizacijskih problema s obzirom na kišu koja je padala danas, pa je satnica večernjeg dijela programa pomjerena. Kiša je padala i za vrijeme polufinalne utrke na 200 metara leptir, ali ono što je najvažnije Lana Pudar, aktualna prvakinja je izborila plasman u finale.

Lana je u polufinalu ostvarila vrijeme 2:10.39, što je ukupno četvrti rezultat polufinala. Helena Rosendahl Bach iz Danske je imala uvjerljivo najbolje vrijeme, 2:07.39, dok su iza Lane ostale Anja Crevar iz Srbije (2:10.84) i Lucy Grieve, Velike Britanije (2:12.05).

Gledajući utrku, Lana je još jednom pokazala koliko je dobra u završnici utrke. Nakon pedeset metara je bila četvrta, na prolazu na stotinu tek peta, međutim u posljednjih stotinu metara je bila daleko brža. Iman Avdić je na kraju bila šesta (2:14.90), dok je Amina Kajtaz vodeća nakon 100 metara na kraju završila tek kao osma.

Kopirati
Drag cursor here to close