Za nju su završile Olimpijske igre

Larisa Cerić nije uspjela, Južnokorejka opravdala status favorita

Predstavnica Bosne i Hercegovine nažalost je poražena jer je iskusna Kim iskoristila greške Cerić i došla do pobjede i plasmana dalje.
Sport / Ostali sportovi | 02. 08. 2024. u 16:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Larisa Cerić nastavila je danas svoj put na Olimpijskim igrama u Parizu borbom u repasažu protiv Kim Ha-yun iz Južne Koreje, te je nažalost poražena i nije se uspjela plasirati u meč u kojem bi se borila za brončanu medalju.

Cerić je jutros po prvi put izašla na borilište i u prvom okršaju uspjela je bez većih problema pobijediti džudistkinju Sydnee Andrews nakon ipona.

Bh. džudistkinja se tako plasirala u drugo kolo gdje je imala meč protiv Rochele Nunes iz Portugala koja je na kraju zbog ozljede predala meč, te se Cerić uspjela plasirati u treće kolo.

U meču četvrtfinala naša predstavnica je dobila težak zadatak jer ju je čekao okršaj protiv domaće natjecateljice Romane Dicko koja je uspjela svladati za svega desetak sekundi.

No, put na Olimpijadi nije bio završen za Cerić jer je ona imala priliku i dalje natjecati se za brončanu medalju u repasažu.

U repasažu je Cerić imala u 16 sati borbu protiv Kim Ha-yun iz Južne Koreje koja je inače četvrta džudistkinja na svijetu.

Na kraju je predstavnica Bosne i Hercegovine nažalost poražena jer je iskusna Kim iskoristila greške Cerić i došla do pobjede i plasmana dalje.

Ovim porazom put za Cerić se završio u Parizu gdje je ostavila dosta dobar utisak i bila je na meč od borbe za brončanu medalju, piše Sportsport.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close