Stigao već do Kanade

Luka Bodiroga potpisao za London Nationals, ekipu iz Ontarija

Klub nastupa u Zapadnoj diviziji Greater Ontario Junior Hockey League (GOJHL) i samo je još jedna stepenica za najbolje mlade hokejaše koji se probijaju prema NHL-u.
Sport / Ostali sportovi | 04. 10. 2024. u 09:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi hokejaš Luka Bodiroga nastavlja na najbolji način graditi svoj igrački put. Nakon Slovenije (Maribor), Hrvatske (Mladost), Finske (Hermes, Kronan), Luka je stigao i do zemlje hokeja, Kanade. Momak koji je rođen u Zagrebu, čiji su roditelji iz Mostara, potpisao je ugovor s ekipom London Nationalsa, juniorskim sastavom koji dolazi iz istoimenog grada u državi Ontario.

Paul Duarte trenutni je vlasnik London Nationalsa, Tony Mandarelli GM, dok je trener Brandon Prust. Sva trojica su itekako zaslužna za dolazak Luke u Kanadu. Klub nastupa u Zapadnoj diviziji Greater Ontario Junior Hockey League (GOJHL) i samo je još jedna stepenica za najbolje mlade hokejaše koji se probijaju prema NHL-u.

Video: Luka Bodiroga - Podcast Sport Centar 

Luka je pažnju čelnika London Nationalsa privukao dobrim partijama u Finskoj. Tamo je igrajući za omladinsku ekipu Hermesa u 36 utakmica postigao šest golova uz tri asistencije. Upisao je Luka i pet nastupa za reprezentaciju Hrvatske na SP za juniore Divizija 1B. Luka je već debitirao za svoju novu ekipu, u utakmici predsezone, protivnik je bio sastav Hamiltona koji je na kraju slavio nakon produžetka 2:1.

Kopirati
Drag cursor here to close