Džudista s Pala žestok nakon poraza

Majdov: Sotonistička smeća, vratit će vam se svaka suza

"Judo je uništen i namješten sport. Sto posto sudačka kontrola ishoda meča. Prođe onaj koji se hoće sagnuti i klanjati im se. E pa od mene to neće dočekati nikad", napisao je Majdov.
Sport / Ostali sportovi | 31. 07. 2024. u 20:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nemanja Majdov, aktualni europski prvak je bio veliki kandidat za medalju u kategoriji do 90 kilograma, ali je već u drugom kolu
poražen od Grka Theodorosa Tselidisa. Za izbjegavanje borbe, Majdov je dobio jedan žut karton, drugi, treći je automatski značio poraz.

Teško je Majdov prihvatio poraz, razgovarao je sa sucem, tražio ponovno pregledavanje snimka, a onda je u suzama napustio tatami. I onda je napravio najgoru moguću stvar. Odbio je napraviti tradicionalni naklon nakon borbe. Međutim, to nije bilo sve. Oglasio se na mrežama, nije baš birao riječi.

"Sotonistička smeća. Sjeme im se sudačko zatrovalo. Diskvalificirati me poslije dvije minute i ne pružiti mi priliku da uopće pokažem nešto. Jesu li vam to te vrijednosti, taj sport i olimpijske igre, smeća obična. To vam je sve, vratit će vam se svaka suza, govna sotonistička“, bjesnio je srpski džudaš na društvenim mrežama pa nastavio:

"Jedino tako me možete zaustaviti, klošari. Judo je uništen i namješten sport. Sto posto sudačka kontrola ishoda meča. Prođe onaj koji se hoće sagnuti i klanjati im se. E pa od mene to neće dočekati nikad. Takva medalja mi nije ni potrebna, smeća nesretna.

Četiri godine nas nabijaju, 15 diskvalifikacija, šutiš kako te ne bi oštetili na Olimpijskim igrama. Dođeš i ponovo klasika, pošalji ga kući dok se još nije ni zagrijao.

Za dalje ne znam

"I vi novinari, nisam izgubio, nitko me nije porazio, to je malo teže izvesti. Nego su me diskvalificirali na tri kazne koje su izmislili i izbacili. Nije suđeno, ne daju. Jer trenutačno u ovom sportu ne osvajaju najbolji, nego ti sotonisti moraju dozvoliti. Pišam im se na sve.

"Za dalje ne znam, dok su ova njihova nova pravila ja ne želim trošiti toliko vremena i toliko se žrtvovati za ovaj sport jer nema nikakvog smisla“, podvukao je Nemanja Majdov.

Majdov je rođen na Palama. Još 2014 godine je proglašen za najboljeg mladog sportistu Srbije 2014. godine, a iste godine postaje i ambasador sporta Republike Srpske. To nije sve. 9. siječnja Nemanja je od strane Milorada Dodika odlikovan ordenom zasluga za narod.

Majdov, svjetski i europski prvak je u nekoliko navrata isticao Dodika kao "istinskog lidera RS-a, te se pojavljivao ispred Suda BiH prilikom procesa koji se vodi upravo protiv Dodika.

Kopirati
Drag cursor here to close