Europsko mažoret prvenstvO

Mažoretkinje iz Čitluka treće u Veneciji

Mažoretkinje Općine Čitluk i ove godine su briljirale i dokazale da su vrhunski mažoret tim osvojivši brončanu medalju u najtežoj kategoriji, juniorke štap.
Sport / Ostali sportovi | 24. 09. 2024. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najljepših gradova na svijetu, Venecija, proteklog vikenda bio je domaćin Europskog mažoret prvenstva. Posjet ovom gradu koji posjeduje posebnu ljepotu i šarm postao je jedna od najdražih uspomena svih naših djevojaka.

Foto: PR / Lana Luburić

Naime, Mažoretkinje Općine Čitluk i ove godine su briljirale i dokazale da su vrhunski mažoret tim osvojivši brončanu medalju u najtežoj kategoriji, juniorke štap. Osvojivši treće mjesto juniorke su nastavile nizati uspjehe na što su svi iz kluba, ali i cijela Općina izuzetno ponosni. Ovakav dugogodišnji niz medalja rezultat je napornih i intenzivnih treninga, predanosti djevojaka i trenera te podrške roditelja i obitelji svih članica.

Osim timske bronce, juniorka Lana Luburić osvojila je zlatnu medalju u kategoriji Juniori solo pom-pon te Leona Barbarić i Petra Martinović Juniori duo štap.

U Veneciji su osim juniorki nastupile i naše djevojčice iz kadetskog sastava na ADA mažoret festivalu i oduševile svojim nastupom te pokazale kako će se Čitluk i u narednim godinama krasiti titulama i medaljama.

Foto: PR / Leona Barbarić i Petra Martinović

Iz kluba se zahvaljujemo načelniku Marinu Radišiću na dugogodišnjoj pomoći i suradnji, MZ Krehin Gradac i MZ Vionica na velikodušnoj pomoći i solidarnosti za termine u svojim prostorijama. Također velika zahvala ide brojnim firmama koji su svojim donacijama financijski olakšali pripremu i odlazak na natjecanje, te firmi Leda i Lasta koji su donacijama svojih proizvoda pomogli organizaciju obroka za natjecanje. 

Mažoretkinje Općine Čitluk pozivaju sve zainteresirane djevojčice da nam se pridruže, a informacije mogu dobiti na broj 063915386 i na instagram profilu mazoretkinje.citluk

Kopirati
Drag cursor here to close