Još jedna lagana egzibicija

Money nastavlja boksati i uzimati lovu

Meč je svakako bio dogovoren u tri runde po tri minute, a još ranije je bilo najavljeno kako će Floyd uzeti 20 i 30 milijuna dolara, plus udio od PPV-a.
Sport / Ostali sportovi | 25. 09. 2022. u 10:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Floyd Mayweather nastavlja u svom stilu. Egzibicijske borbe u kojima popravlja svoj savršeni omjer pobjeda i poraza i zarađuje lovu. Nakon Dona Moorea protiv kojeg je boksao u svibnju, Paula Logana i Tenshina Nasukawe, na red je došao japanski MMA borac Mikuru Asakura na Rizinovom eventu naziva Super Rizin.

Iako je borba trajala kratko, tek nepune dvije runde, Asakura je uspio zadati pokoji udarac Mayweatheru. Na kraju je sve bilo gotovo kada je "Money" desnom pogodio Asakuru koji je završio na podu i sudac mu je brojao. Nedugo poslije došlo je i do prekida.

"Htio bih zahvaliti cijelom Japanu. Nevjerojatna država s nevjerojatnim ljudima. Molim pljesak i za mog čvrstog protivnika.‘‘, rekao je Floyd neposredno nakon borbe i pritom je dobio pljesak krcate Saitama Arene.

Meč je svakako bio dogovoren u tri runde po tri minute, a još ranije je bilo najavljeno kako će Floyd uzeti 20 i 30 milijuna dolara, plus udio od PPV-a.

Mayweather je u karijeri od boksa zaradio više od milijardu dolara pa novac koji će dobiti u Japanu djeluje kao sitniš, ali vjerojatno najlakše zarađeni "sitniš" u karijeri.

Narednu borbu Mayweather bi trebao imati protiv Dejija Olatunjija, britanskog YouTubera. S druge strane japanski MMA borac prvi put u karijeri je nokautiran, ali radi se o egzibiciji i ovaj poraz neće mu se pisati u službeni omjer.

Video: Mayweather vs Asakura 
Kopirati
Drag cursor here to close