Prijatelji Hadžića 2024.

Mostarski Taekwondo klub Cro Star ostvario zavidne rzultate u Hadžićima

Mostarski Taekwondo klub Cro Star je nakon žetve medalja na proteklom turniru u Visokom i na turniru u Hadžićima ostvario zavidne rezultate.
Sport / Ostali sportovi | 29. 09. 2024. u 14:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je u Hadžićima održan međunarodni taekwondo turnir Prijatelji Hadžića 2024. Mostarski Taekwondo klub Cro Star je nakon žetve medalja na proteklom turniru u Visokom i ovdje ostvario zavidne rezultate.

12 natjecatelja se izborilo za 14 medalja, od toga 6 zlatnih, 7 srebrnih i jednu brončanu medalju. Pored medalja ostvarene su i dvije titule najboljeg natjecatelja te pehar za 1. mjesto u ekipnom plasmanu.

Zlato: Mateo Barbarić (2 zlata), Antonia Marić, Mia Drežnjak, Ivano Ivanković, Marko Bevanda

Srebro: Ivan Skoko, Ivano Ivanković, Mia Drežnjak, Marko Bošnjak, Iva Marić, Lana Miljko, Lea Krešić

Bronca: Mia Ivanković

Mia Drežnjak je proglašena za najbolju djevojčicu na kicku, a Mateo Barbarić je proglašen za najboljeg dječaka na kicku. U ekipnom plasmanu su se mostarski mališani izborili za 1. mjesto u disciplini kick. Inače su i Mateo i Mia aktivni na turnirima tijekom čitave godine, a veći dio medalja koje su osvojili su zlatne.

"Borbe smo super odradili. Imali smo veliki broj pobjeda, te je čitava ekipa pokazala napredak što je rezultat kontinuiranog rada. Bez redovnog treninga i nastupanja po utvrđenom planu i programu nema ni rezultata. Posebno bih pohvalila našu „zlatnu trojku“, a to su Mateo Barbarić, Mia Drežnjak i Ivano Ivanković koji su pored borbi nastupili i na disciplini kick. Svi su kroz nekoliko kola došli do zlatne medalje te su se izborili za pehar za ekipno 1. mjesto", rekla je trenerica Klaudia Marić.

Turnir se održao u Kulturno-sportskom centru Hadžići na 5 borilišta s elektronskom opremom Daedo. Organizator je bio Taekwondo klub Centar Hadžići.

Ekipu su vodili treneri Klaudia Marić i Boris Knezović.

Za članove Cro Stara nema odmora nego se aktivno nastavljaju pripremati za nadolazeće turnire.

Kopirati
Drag cursor here to close