Nastavljaju pobjednički niz

Na 5. godišnjicu požara, Borsa osvojila Bosnu i Hercegovinu

Dana 28. rujna, Judo klub Borsa još jednom je dokazao svoju dominaciju, ostvarivši pobjedu na državnom prvenstvu i nastavivši svoj pobjednički niz.
Sport / Ostali sportovi | 29. 09. 2024. u 15:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana 28. rujna, Judo klub Borsa još jednom je dokazao svoju dominaciju, ostvarivši pobjedu na državnom prvenstvu i nastavivši svoj pobjednički niz. 

Ovaj trenutak nije samo sportska pobjeda. Prije točno 5 godina, 28. rujna 2019., dok su članovi kluba nastupali na prvenstvu u Sarajevu, dogodila se tragedija. Njihova dvorana, građena s velikim entuzijazmom, izgorjela je u vatrenoj stihiji. Uništene su bile judo dvorane, klupska teretana, svlačionice, klupske prostorije i sva oprema.

No, Borsa se snagom volje, strpljenjem i vizijom ponovno podigla prema vrhu. Nije bilo lako, ali svaki novi dan i svaki mali korak naprijed bio je temelj njihove obnove.

Uz podršku zajednice, klub je postepeno vraćao ono što je izgubljeno u vatri. Danas, izgrađen na čvrstim temeljima, trenira u obnovljenom kompleksu, ponosan ne samo na sportske uspjehe, već i na svoju ulogu čuvara društvenih vrijednosti i ostvarivača vrhunskih rezultata.

Foto: PR / Požar u zgradi Judo kluba Borsa

U ukupnom poretku državnog prvenstva, u kojem se natječu najbolji među više od 70 aktivnih judo klubova u državi, Borsa je odnijela titulu sveukupnog pobjednika, a njezini borci okitili su se medaljama:

Zlato - Korina Džidić (-70), Johanna Elisabeth Klinger (-78) i Hrvoje Knezović (+100)

Srebro - Petar Kožul (-66), Marino Dugandžić (-100), Marija Kožul (-57)

Bronca - Monika Zadro (-57), Aljoša Čvoro (-66)

Borsa zahvaljuje svima koji su vjerovali u njih i pružali podršku na svakom koraku. Nastavljaju dalje prema novim uspjesima!

Kopirati
Drag cursor here to close