Hadžići Open 2024.

Sjajan uspjeh Marušić taekwondo akademije u Hadžićima

Akademija je nastupila s 6 natjecatelja, od kojih 5 trenira taekwondo tek 8 mjeseci.
Sport / Ostali sportovi | 29. 09. 2024. u 15:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marušić taekwondo akademija iz Mostara ostvarila je sjajan uspjeh na međunarodnom taekwondo turniru Hadžići Open 2024, na kojem je sudjelovalo 325 natjecatelja. Akademija je nastupila s 6 natjecatelja, od kojih 5 trenira taekwondo tek 8 mjeseci.

Usprkos njihovom kratkom iskustvu, ostvarili su stopostotan učinak osvojivši 6 medalja:

Nika Dragović - zlato - Emilija Čvoro - srebro - Lukas Mišić - srebro - Ema Bevanda - srebro  - Nikol Šimunović - bronza  - Una Rukavina - bronca.

Foto: PR / Marušić taekwondo akademija

Iz akademije su izrazili zadovoljstvo rezultatima, ističući napredak svojih natjecatelja, posebno jer su se uspješno nosili s iskusnijim protivnicima.

Ovaj turnir je poslužio i kao odlična provjera onoga što treba dodatno poboljšati za buduće borbe. Također, akademija je pokrenula projekt "Taekwondo za sve", financijski podržan od Grada Mostara, u cilju uključivanja djece i mladih iz Mostara u sportske aktivnosti potpuno besplatno u 9.,10., i 11 mjesecu.

Foto: PR / Marušić taekwondo akademija

U okviru projekta, besplatna škola taekwondoa započela je u rujnu, a novi članovi imaju priliku trenirati besplatno, u namjenskoj dvorani i osiguran dobok uz mogućnost polaganja za prvi pojas.

Kopirati
Drag cursor here to close