Nesporazum u McLarenu

Norris: Bilo je pošteno vratiti Oscaru poziciju

"Nisam želo ispasti kao tip koji nije fer. Oscar je učinio mnogo za mene u prošlosti i pomogao mi je u mnogim utrkama," rekao je Norris.
Sport / Ostali sportovi | 22. 07. 2024. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije prvi put da se takve stvari događaju u Formuli 1. To je normalna pojava, samo je pitanje na koji način će pojedina ekipa reagirati, kakve poruke će slati vozačima. U Mađarskoj to nije baš najbolje ispalo po McLaren, jer je Norris morao prepustiti prvo mjesto Oscaru Piastriju iako je prilično dugo odgađao tu odluku. Nakon utrke se oglasio sam Lando pojasnivši situaciju.

"Bilo je teško. Mislim da bi bilo teško bilo kome kada vodite utrku da odustanete od toga. Očito sam bio stavljen u tu poziciju jer su me natjerali da prvi uđem u boks i dali mi priliku da vodim utrku, da izgradim prilično komotnu prednost. Radio sam ono što sam radio, jednostavno, ukazala mi se prilika za to. Nisam želo ispasti kao tip koji nije fer. Oscar je učinio mnogo za mene u prošlosti i pomogao mi je u mnogim utrkama. Zato mislim da je bilo pošteno vratiti poziciju. Vozio je bolju utrku od mene, dobro je startao, imao je bolji start, a moj je bio loš. On je to zaslužio i to je bila prava stvar."

Kopirati
Drag cursor here to close