Na turniru u Sarajevu

Nova žetva medalja za Karate klub Zrinjski Mostar

U subotu 18. 5. 2024. godine, održan je međunarodni karate turnir "Novi grad 2024." na kojem je nastupilo 8 natjecatelja KK Zrinjski, a kući su se vratili s čak 10 medalja.
Sport / Ostali sportovi | 20. 05. 2024. u 13:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda su natjecatelji iz karate kluba Zrinjski iz Mostara bili jako aktivni te su i u subotu i nedjelju nastupali na turnirima, na kojima su, sada već uobičajeno, predstavljali boje svoga kluba u najsjajnijem izdanju.

U subotu 18. 5. 2024. godine, održan je međunarodni karate turnir "Novi grad 2024." na kojem je nastupilo 8 natjecatelja KK Zrinjski, a kući su se vratili s čak 10 medalja. Zlatni su bili Anđela Ćorić, Ivan Talić i Marija Mandić, dok su srebrne medalje osvojili Slaven Peko, Antonio Palameta, Ivano Detki i Rafaela Ćorić. Broncom se morala zadovoljiti Lara Pehar, dok su uz zlato i srebro brončanu medalju u svoju kolekciju dodale Anđela Ćorić i Rafaela Ćorić.

Već sljedećeg dana u Mostaru je održan Kup prijateljstva na kojem su naši natjecatelji pokazali još bolje rezultate te su s 13 natjecatelja osvojili čak 15 medalja od čega 7 zlata, 5 srebrnih medalja i 3 bronce.

Zlatom su se okitili Melani Ivkić, Petra Ivkić, Nina Zeljko, Patrik Bohm, Ivano Detki, Anđela Ćorić i Ivan Talić. Srebro su kući odnijeli Marko Kordić, Matej Bandić, Petra Drlje, Lara Pehar i Filip Mikulić dok su treće mjesto i brončanu medalju osvojili Elena Talić, Nina Zeljko i Anđela Ćorić.

Kopirati
Drag cursor here to close