Daniel Wiffen

Osvojio zlato, nekada glumio u "Igri prijestolja"

Daniel se pojavio u seriji "Igra prijestolja" i to u jednoj od najlegendarnijih epizoda serije "The Rains of Castamere", koja prikazuje ono što se dogodilo na "Crvenom vjenčanju".
Sport / Ostali sportovi | 01. 08. 2024. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo je još jedna u nizu filmskih priča s ovih Olimpijskih igara. U glavnoj ulozi je Daniel Wiffen koji je osvojio zlatnu medalju na 800 metara slobodno. Prvo plivačko zlato za Sjevernu Irsku.

Marljivi otočki novinari su tražili tko je i što je Wiffen i onda su pronašli informaciju. Daniel se pojavio u seriji "Igra prijestolja" i to u jednoj od najlegendarnijih epizoda serije "The Rains of Castamere", koja prikazuje ono što se dogodilo na "Crvenom vjenčanju".

"Nisam baš znao ništa o 'Igri prijestolja' kada sam bio mlađi. Roditelji mi nisu dali da je gledam, ali pretpostavljam da ju je moj tata stalno gledao, a onda je moja sestra Elizabet dobila jako dobru ulogu: Ona je bila jedna od kćerki Freya (Neyela Frey, unuka Lorda Waldera Freya)", prisjeća se Wiffen.

Onda je na red došla scena "Crvenog vjenčanja". Trebalo je statista, pa su priliku dobili Daniel ali i njegov brat blizanac Nathan.

"U našoj sceni, bili smo u dnevnoj sobi, sjedili na dnu stepenica, kada su Starkovi ušli", prisjeća se Wiffen. Danielu je plivanje jednostavno u krvi. Njegov brat blizanac Nathan je plivač, njegov stariji brat Ben se također bavio plivanjem, danas je trener. Sve je opet počelo od njegove majke koja je također plivala.

"Dugujem sve Nathanu. Postao sam tako brz, jer sam se utrkivao s svojim bratom. Vjerujem da će i on jednom nastupati na Olimpijskim igrama. Mislim da je sve u sportu povezano s mentalitetom. Definitivno mi ne nedostaje samopouzdanja. Više puta su mi rekli da sam osoba s najvećim samopouzdanjem. Kada sam bio mlađi bio sam definitivno samouvjerena, ali nekako samopouzdanje je raslo kako sam postajao brži", reći će Daniel koji je prokomentirao mogući novi angažman u nekoj seriji, možda filmu.

"Ako se desi nešto što bi mi se svidjelo, na primjer kada bih dobio ponudu za ulogu u seriji 'Zmajeva kuća', vjerojatno bih našao vremena da to uradim", kazao je Wiffen.

Kopirati
Drag cursor here to close