Prijavite ekipu

Otvorene prijave za MOSS.GO na Kantarevcu 13. - 15. rujna    

Riječ je o tradicionalnom odmjeravanju snaga zaposlenika gospodarskih subjekata s područja Mostara koji se održava već treću godinu.
Sport / Ostali sportovi | 29. 08. 2024. u 08:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga Kolektiv Mostar i ovog nam ljeta donosi sportsko osvježenje kroz vrhunski gradski sportski vikend na Kantarevcu od 13. do 15. rujna. Riječ je o tradicionalnom odmjeravanju snaga zaposlenika gospodarskih subjekata s područja Mostara koji se održava već treću godinu.

Foto: PR MOSS.GO / Prijavi svoju ekipu

''Ovaj koncept da gospodarstvenici delegiraju svoje timove za svaku od ponuđenih disciplina ili samo za one koje preferiraju pokazao se kao pun pogodak. Mostaru je ovo nedostajalo pa zato i ove godine očekujemo pune tribine koje će bodriti natjecatelje u borbama za bodove u futsalu, basketu, odbojci, pikadu, potezanju konopa, ali i jedan-na-jedan u tavli ili na šahovskoj ploči'', ističu iz Udruge Kolektiv koji za ovu godinu najavljuju i jednu novost.

''Poštujući činjenicu da je u našem gradu trčanje iznimno popularna rekreacija, uvodimo i utrku na cca 2,5 km. Trčat će se šetnicom Nikole Šubića i parkom Zrinjevac, a za ostale sportove kombinirat ćemo terene Kantarevca i vanjska igrališta Gimnazije Mostar. Za najmlađe smo pripremili dječji kutak za igru. Susrete otvaramo u petak poslijepodne, dok je dodjela nagrada najuspješnijima planirana za nedjelju u večernjim satima. Zapravo, radimo jedan sveobuhvatan sportski obiteljski vikend'', dodaje predsjednik udruge, upućujući zahvalu rukovodstvu Sportskog saveza Grada Mostara na snažnoj potpori koju su pružili ovom događaju.

Foto: PR MOSS.GO / Lijepe dame na natjecanju

Niz radijskih postaja, internet portala i drugih medija izvijestit će o vatrenim srazovima na Kantarevcu, a najbolje među prijavljenim ekipama bit će poznate u nedjelju, 15. rujna, u poslijepodnevnom terminu kada je predviđena dodjela pokala. Zatim slijedi druženje uz roštilj i Karlovačko, a prisutne će animirati Boris Čerkuč I zabavljati DJ Taramba.

Prijave je potrebno dostaviti putem maila udrugakolektiv@gmail.com, a krajnji rok za prijavu natjecatelja je petak, 6. rujna.

Foto: PR MOSS.GO / Zagarantiran je i dobar party
Kopirati
Drag cursor here to close