Gianmarco Tamberi

Prvo izgubio prsten, sada završio u bolnici

"Samo jedno je sigurno, ne znam kako ću doći tamo, ali bit ću tamo, ispustit ću dušu do posljednjeg skoka, kakvo god stanje budem", napisao je, Tamberi.
Sport / Ostali sportovi | 05. 08. 2024. u 09:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gianmarco Tamberi jednostavno nema sreće. Velika atletska zvijezda, pravi showman, završio je u bolnici. Na ceremoniji otvaranja je izgubio vjenčani prsten, a onda je pred početak atletskih takmičenja završio u bolnici. S velikim ambicijama je čekao i nastup u Parizu, no u nedjelju je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz bolničkog kreveta.

Nevjerojatno... Ovo ne može biti istina. Osjetio sam probadajuću bol u boku. Hitna, CT, ultrazvuk, krvna slika. Vjerojatno bubrežni kamenac. I sada, tri dana prije događaja za koji sam sve žrtvovao, ležim u krevetu, bespomoćan, s temperaturom od 38.8 stupnjeva.

Tamberi je otkrio kako se još nalazi u domovini i morao je odgoditi let za Pariz za sutra.

"Trebao sam započeti svoje putovanje prema ovom velikom snu, ali umjesto toga su mi savjetovali da odgodim putovanje u nadi da će uz malo odmora ova noćna mora završiti. Samo jedno je sigurno, ne znam kako ću doći tamo, ali bit ću tamo, ispustit ću dušu do posljednjeg skoka, kakvo god stanje budem, napisao je, Tamberi.

Tamberi je prije tri godine u Tokiju podijelio zlatnu medalju s Katarcem Mutazom Barshimijem, inače svojim velikim prijateljem.

Kopirati
Drag cursor here to close