Motivacija

Đokovićev govor srpskim sportašima: Ništa nije nemoguće u životu, ljudi, ja imam 37 godina

Novak Đoković je nakon pobjede u finalu Olimpijskih igara u Parizu otišao u olimpijsko selo kako bi pobjedu proslavio sa srpskim sportašima.
Sport / Ostali sportovi | 05. 08. 2024. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković je ove godine odlučio da ne boravi u olimpijskom selu kako bi bio fokusiran na turnir, što je na kraju i donijelo željene rezultate. Ipak, baš je u selo odmah pohitao kada je zlato osvojio.

Odlučio je Novak da sa srpskim sportašima proslavi jedan od najvećih uspjeha u karijeri, a tu priliku je iskoristio i da održi govor.

"Puno vam hvala. Nisam očekivao na ovaj način da ćemo proslaviti, uljepšali ste mi uspjeh, ovo je uspjeh svih nas. Srbije! Vi ste me zadužili. Nikada vam neću zaboraviti u životu, ovo je nešto najljepše jer dolazi od najboljih sportaša u Srbiji. Želim da vam dam pelcer sa ovim zlatom", rekao je Đoković.

Potom je nastavio:

"Ne želim razvlačiti priču, ali imam osjećaj i potrebu da vam kažem ovo: ništa nije nemoguće u životu, ovo je moja peta Olimpijada. Ljudi, ja imam 37 godina, bavim se 20 godina tenisom koji dosta troši, kod nas se poslije tridesete završava karijera. Osvojio sam u Pekingu broncu i nisam mogao prebroditi polufinale i odem medalju dalje. Da se nije dogodilo ovdje, nastavio bih dalje. Hoću da kažem - uvijek će biti nova šansa. Vodite računa o sebi i potrudite se da budete najbolji svakim danom, ne samo na natjecanju, nego i kad nitko ne gleda", prenosi b92.

Kopirati
Drag cursor here to close