Nakon pada

Srbić naljutio srpski portal: Zasmetala im izjava

"Ne znam što bih rekao. Pao sam na lakat, stvarno me boli. Tužan sam, žao mi je. Svi su gledali, danas na ovaj lijepi Dan pobjede. Idem sada u sobu plakati", kazao je Srbić.
Sport / Ostali sportovi | 06. 08. 2024. u 12:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Athit Perawongmetha / REUTERS / Hrvatski gimnastičar Tin Srbić doživio je težak pad u finalu Olimpijskih igara u preči

Hrvatski gimnastičar Tin Srbić doživio je težak pad u finalu Olimpijskih igara u preči. Posebno razočaranje za Srbića leži u tome da su greške obilježile cijelo finale, a čak je i bronca osvojena s greškama i padovima.

Nakon nesretnog nastupa hrvatski gimnastičar iskreno je izjavio:

"Ne znam što bih rekao. Pao sam na lakat, stvarno me boli. Tužan sam, žao mi je. Svi su gledali, danas na ovaj lijepi Dan pobjede. Idem sada u sobu plakati". 

Ta Srbićeva izjava razljutila je Srbe. Točnije, srpski portal Kurir, na čijoj je stranici osvanuo članak s naslovom:

"Hrvat Srbić izgubio medalju u Parizu pa poslao skandaloznu poruku: Pozvao na slavlje zločinačke 'Oluje' i protjerivanje Srba".

U članku se nastavlja:

"Umjesto o sportu, Srbić se osvrnuo na zločinačku vojnu operaciju Hrvatske vojske nad Srbima iz Krajine 1995. godine , u kojoj je protjerano 250.000 ljudi, oko 1700 ubijeno, a više od 700 ljudi nestalo. No za ovaj strašni zločin do danas nitko nije odgovarao".

Ne čudi to od srpskih tabloida, ali možda je čak i od njih previše, piše Gol.hr

Srbić možda nije uspio osvojiti medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, ali je izjavio kako će biti spreman za veliko natjecanje u Los Angelesu:

"Nisam htio biti papak, htio sam ići hrabro, ovi koji su išli sigurnije su profitirali. Sada ću biti malo tužan i sakriti se da me nitko ne vidi, ali idemo dalje. Imam snage za Los Angeles", zaključio je Srbić.

Kopirati
Drag cursor here to close