Neprimjerena atmosfera

VIDEO I Zgodna Luana Alonso izbačena iz Olimpijskog sela

"Zahvaljujemo joj na tome što je postupila onako kako joj je rečeno. Sama je odlučila da neće provesti noć u Olimpijskom selu", rekla je Schaerer.
Sport / Ostali sportovi | 06. 08. 2024. u 02:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na kraju je izbačena iz Olimpijkog sela. Nakon što se 27. srpnja nije uspjela plasirati u polufinale discipline 100 metara leptir (zabilježila je treće najgore vrijeme u prvom krugu kvalifikacija), 29. je srpnja Luana Alonso na društvenoj mreži Instagram objavila da se privremeno povlači iz plivanja.

"Plivanje: hvala ti zbog toga što si mi omogućilo da sanjam, naučilo si me boriti se, pokušati, ustrajnost, žrtvovanje, disciplinu i još mnogo toga. Dala sam ti dio svog života i ne bi to mijenjala ni za što jer sam s tobom proživjela najljepše stvari u životu. Dalo si mi tisuću sretnih trenutaka, prijatelja iz drugih zemalja koje ću uvijek nositi u svome srcu i unikatne prilike. Nije zbogom, nego vidimo se uskoro - napisala je Alonso na Instagramu na kojem je slijedi preko 520 tisuća korisnika.

Video: Luana Alonso 

Međutim, Luana je ostala u Olimpijskom selu, gdje je joj je očito bilo dosadano. Jer ipak, imala je skoro dva tjedna "fore", nakon svog nastupa. I naravno tražila je načina da se malo opusti. Kako i na koji način ne znamo, ali kako kažu iz delegacije Paragvaja, stvarala je "neprimjerenu atmosferu". Bivša paragvajska tenisačica i voditeljica delegacije Larissa Schaerer je to objasnila:

"Zahvaljujemo joj na tome što je postupila onako kako joj je rečeno. Sama je odlučila da neće provesti noć u Olimpijskom selu", rekla je Schaerer.

Kopirati
Drag cursor here to close