Luana ima druge prioritete

Čekali je s nestrpljenjem, a zgodna plavuša najavila povlačenje

Već nakon prvog dana igara Luana je šokirala javnost. U disciplini 100 leptir Luana je zauzela šesto mjesto u prvoj skupini s vremenom 1:03.09. I onda je objavila kako se povlači.
Sport / Ostali sportovi | 28. 07. 2024. u 02:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnogi su s nestrpljenjem očekivali njen dolazak u Pariz. Radi se o Luani Alonso, plivačici iz Paragvaja, koja posljednjih mjeseci privlači veliku pažnju medija. Luana je do sada u karijeri osvojila tri medalje, uključujući zlato na 100 metara leptir, čime je postavila novi nacionalni rekord na Južnoameričkim igrama mladih u Argentini 2022. Paragvajsku plivačicu na Instagramu prati 252 tisuće pratitelja, a tamo je i ponosno objavila svoj plasman Olimpijske igre kao i snimke s ceremonije otvaranja.

"Srce mi je sretno što ću još jednom predstavljati zemlju! Hvala mojoj obitelji, prijateljima i sponzorima što su ovo omogućili! - poručila je paragvajska sportašica kojoj ovo nisu prve Olimpijske igre.

Nastupala je i u Tokiju 2020, godine sa 17 godina u ženskoj disciplini na 100 metara leptir. Osim naravno rezultat, Luana mnoge privlači svojim izgledom. Na gornjem dijelu bedra je istetovirala olimpijske krugove. Još ranije je izjavila kako njena plivačka karijera neće trajati dugo jer želi zasnovati obitelj.

Možda tu njenu izjavu nisu mnogi uzeli za ozbiljno, jer ima samo 20 godina, međutim, već nakon prvog dana igara Luana je šokirala javnost. U disciplini 100 leptir Luana je zauzela šesto mjesto u prvoj skupini s vremenom 1:03.09. I onda je objavila kako se povlači.

"Osjećanja su pomiješana, jer nije išlo onako kako sam planirala, da bih mogla udobno završim karijeru. Ali opet sam sretna jer
se sve to događa na Olimpijskim igrama u Parizu. Zvanično je! Povlačim se iz plivanja, hvala vam svima puno na podršci. Izvinjavam se svojim navijačima u Paragvaju, ali sve što mogu reći je - hvala. Ne povlačim se zbog pritiska. To je nešto što sam ranije odvojila. Društvene mreže i plivanje. Mislim da je ovo najbolja odluka u ovom trenutku", napisala je Alonso.

Kopirati
Drag cursor here to close