Ukrao show

VIDEO I Tko je ovo na bazenu? Došao je tiho i samo skočio

Niotkuda se pojavio sredovječni muškarac koji nije nosio ništa osim kupaćih gaćica. Nije bilo puno indikacija o tome tko je taj čovjek, ali on je došao na bazen s jednim ciljem.
Sport / Ostali sportovi | 29. 07. 2024. u 00:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevjerojatna situacija se dogodila tijekom jutarnjih nedjeljnih plivačkih takmičenja. Početak posljednje kvalifikacijske utrke plivačica na 100 metara prsno je kasnio.

Trenutak koji je ostavio potpuno zbunjene i prisutne u pariškoj La Defense Areni i gledatelje koji su širom svijeta pratili plivačka takmičenja. Kamera je u jednom trenutku uhvatila određeni predmet na dnu bazena zbog kojeg je start utrke odložen.

Komentatorski dvojac Eurosporta Bob Ballard (kasnije suspendirani) i Lizzie Simmonds su se pitali o kakvom se predmetu radi. Onda je uslijedio mali šok.

Niotkuda se pojavio sredovječni muškarac koji nije nosio ništa osim kupaćih gaćica. Nije bilo puno indikacija o tome tko je taj čovjek, ali on je došao na bazen s jednim ciljem. Skočio je na opće iznenađenje prisutnih i predmet izvukao iz vode.

Ispostavilo se da je u pitanju kapa za plivanje za koju se smatra da bila u vlasništvu jedne od plivačica iz četvrte skupine kvalifikacija. Pomenuti muškarac je izašao iz vode uz ovacije publike.

Video: Trenutak za povijest Igara 

"Ovo je njegov olimpijski trenutak", rekla je kratko Lizzie Simmonds uz smijeh. 

Kopirati
Drag cursor here to close