I to se događa

U Podgorici huligani napali vaterpoliste Budućnosti

Policija provodi istragu i traga za mogućim motivima ovo suludog napada, a iz vaterpolo kluba budućnost su oštro osudili ovaj napad.
Sport / Ostali sportovi | 30. 05. 2024. u 09:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U blizini sportskog centra Morača nekoliko je, za sada, nepoznatih osoba napalo vaterpoliste Budućnosti, a jedan od igrača, ujedno i reprezentativac, zadobio je teške ozljede.

Skupinu igrača je nakon treninga u blizini gradskog bazena u Podgorici kada su odlazili kućama presrela skupina nepoznatih osoba koji su nosili maske i bili naoružani mačetama i baseball palicama.

Policija provodi istragu i traga za mogućim motivima ovo suludog napada, a iz vaterpolo kluba budućnost su oštro osudili ovaj napad i poslali otvoreno pismo javnosti.

"Dana 28. 5. 2024. godine u 17:20 h u parku koji je u neposrednoj blizini gradskih bazena, a nakon završenog trenažnog procesa, grupa vaterpolista uputila se prema svojim kućama. U tom trenutku bili su napadnuti od strane više NN lica koja su na glavama imali fantomke, u rukama mačete i baseball palice. Tom prilikom ozbiljne ozljede zadobio je perspektivni mladi sportista, vaterpolo reprezentativac mlađih kategorija Crne Gore, nosilac srebrene medalje s Europskog prvenstva, odigranog 2023. godine u Podgorici, stipendista Ministarstva sporta Crne Gore, koga u ovom klubu krase sve one osobine koje krase vrhunske sportiste", napisali su između ostalog u saopćenju ovog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close