Ribočuvarska služba

USR Neretva 1933 - Uspješna kontrola Salakovca

Kontrola je vršena uporedo na vodi i s vozilom na obali, čime je obuhvaćen veći broj ribolovaca i plovila. Ribočuvari su pregledali veći broj čamaca i splavova.
Sport / Ostali sportovi | 14. 07. 2024. u 12:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: USR Neretva 1933 / Uspješna kontrola Salakovca

U subotu večer je ribočuvarska služba Udruženja sportskih ribolovaca ''Neretva 1933'' uspješno izvela hvale vrijednu akciju kontrole na jezeru Salakovac. Cilj ove akcije bio je osiguranje pravilnog ribolova kroz kontrolu plovila, ulova i dozvola za ribolov.

Sveobuhvatna kontrola na vodi i obali

Kontrola je vršena uporedo na vodi i s vozilom na obali, čime je obuhvaćen veći broj ribolovaca i plovila. Ribočuvari su pregledali veći broj čamaca i splavova, osiguravajući da svi ribolovci imaju potrebne dozvole i da se pridržavaju pravila ribolova.

Pohvalna reakcija ribolovaca

Ribolovci na splavovima i čamcima reagirali su vrlo pohvalno na ove pojačane aktivnosti ribočuvarske službe. Svi pregledani ribolovci su imali uredne dozvole, a ulov je bio u skladu s propisima. Ribari su istakli važnost ovakvih kontrola za očuvanje ribljeg fonda i zaštitu jezera.

Nastavak pojačanih kontrola

Ova akcija je samo početak pojačanih kontrola koje će se nastaviti i u budućnosti. Ribočuvarska služba će i dalje biti prisutna na terenu, s ciljem osiguranja da svi ribolovci poštuju pravila i da se riblji fond očuva za buduće generacije.

 

Kopirati
Drag cursor here to close