Pred meč u Parizu

VIDEO I Argentinka na vaganju jedva stoji, trese se zbog problema s kilogramima

Prilikom dolaska na vaganje Perez se nekontrolirano tresla izgledala je kao da se srušiti pa su je morali odvesti s pozornice.
Sport / Ostali sportovi | 28. 09. 2024. u 00:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ailin Perez (10-2 MMA, 3-1 UFC) će se u okviru priredbe UFC Fight Night 243 - Paris boriti protiv Darye Zheleznyakove (9-1 MMA, 1-0 UFC) iz Rusije. Radi se o bantam kategoriji.

Argentinka je imala problema prilikom vaganja, pala je na vagi za 200 grama pa će se morati odreći 20 posto svog honorara. I Perez se suočila s problemom skidanja kilograma, u situacijama kada je spremna uraditi sve kako bi dostigla željenu težinu. Mnogi zbog toga riskiraju zdravlje i dovode se u opasnost, ali ta praksa i dalje je uobičajena, posebno u MMA-u.

Nije ni ljudski organizam neuništiv pa tako nekad tijelo upali alarm. To se dogodilo argentinskoj borkinji Ailin Perez. Prilikom dolaska na vaganje Perez se nekontrolirano tresla izgledala je kao da se srušiti pa su je morali odvesti s pozornice. Nije bila u stanju ni sama hodati. Neki smatraju kako bi UFC morao otkazati njezinu borbu za lošeg zdravstvenog stanja, ali meč će se ipak održati.

Kopirati
Drag cursor here to close