Futsal

VIDEO I Hrvatska poražena od Argentine u osmini finala SP-a

Naravno, nakon primljenog gola Hrvatska je preuzela više rizika, imala je neke svoje prilike, međutim, stići dva gola zaostatka protiv Argentine je ipak bilo previše.
Sport / Ostali sportovi | 27. 09. 2024. u 23:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon današnjih utakmica osmine finala, kompletirani su parovi četvrtfinala Svjetskog prvenstva u futsalu. Hrvatske je poražena od Argentine 2:0. Argentina je bila favorit, ali se Hrvatska predstavila u više nego dobrom svijetlu. Argentinci su stigli vrlo rano do prednosti, pa je Hrvatska lovila zaostatak većim dijelom utakmice.

Igrala se druga minuta kada je Sarmiento, golman Argentine dugom loptom
uposlio Brandija. Ovaj je nadmudrio Novaka i s pet metara okrenut leđima vratima glavom vrhunski poslao u mrežu. Tražila je hrvatska klupa provjeru gola, gledali su suci monitor, vidjeli to odgurivanje, ali odluku nisu promijenili.

Ni početak drugog poluvremena nije bio dobar za Hrvatsku. U 24. minuti neoprezan je bio Jurlina koji gubi loptu, a Rosa pogađa špicom. Naravno, nakon primljenog gola Hrvatska je preuzela više rizika, imala je neke svoje prilike, međutim, stići dva gola zaostatka protiv Argentine je ipak bilo previše. Četiri minute prije kraja kao igrač zaigrao je Novak, ali ni to nije pomoglo reprezentaciji Hrvatske.

Video: Argentina - Hrvatska 

U četvrtfinalu će Argentina igrati protiv Kazahstana, dok su preostala tri para Ukrajina - Venezuela, Brazil - Maroko i Francuska - Paragvaj.

Kopirati
Drag cursor here to close