Bez naslova do Roland Garrosa

VIDEO I Đoković: Naravno da sam zabrinut

"Naravno da sam zabrinut... Nisam igrao dobro u dosadašnjem dijelu sezone, osim nekoliko mečeva. Stvari su takve kakve su... Ne vidim sebe kao favorita u Parizu", istakao je Novak.
Sport / Ostali sportovi | 25. 05. 2024. u 01:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je tražio još jednu priliku, posljednju šansu kako bi eventualno popravio svoju formu i samopouzdanje pred Roland Garros, Novak Đoković nije uspio. Na turniru iz serije 250, u Genevi nije dohvatio finale. U polufinalu je poražen od Tomasa Machaca u tri seta 6-4, 0-6, 6-1.

Prvi tenisač svijeta je djelovao nervozno tijekom cijelog meča, a u nekoliko navrata je izgubio živce i povisio ton na članove svog tima. Osobito je bijesan bio nakon što mu je stožer udijelio savjete oko reterna koji se Đokoviću baš i nisu svidjeli

Video: Đoković - Machac

"Naravno da sam zabrinut... Nisam igrao dobro u dosadašnjem dijelu sezone, osim nekoliko mečeva. Stvari su takve kakve su... Ne vidim sebe kao favorita u Parizu. Pokušat ću da idem meč po meč, pa ćemo vidjeti. Imao sam nevjerojatnu mučninu tijekom prvog djela meča. Ne želim da oduzimam ništa od Tomasa Machaca, koji je zaslužio pobjedu, ali, ne znam što da mislim o ovoj igri. Volio bih da zaboravim", rekao je Novak nakon poraza u polufinalu.

Kopirati
Drag cursor here to close