Iznenađenja na Wimbledonu

VIDEO I Hurkacz predao na meč loptu, kraj za Tsitsipasa

Na kraju dana je stradao i Stefanos Tsitsipas. Bolji od njega u četiri seta je bio Finac Emil Ruusuvuori.
Sport / Ostali sportovi | 04. 07. 2024. u 23:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan po jedan nositelji "otpadaju" u konkurenciji tenisača. U drugom dijelu ždrijeba, u kojem se nalazi Novak Đoković, danas su stradala četvorica. "Najčudniji" poraz je onaj Huberta Hurkacza sedmog nositelja. Francuz Fils je dobio prva dva seta, Poljak je uzvratio u trećem, četvrti je došao do tie breaka. Tamo je Fils došao do meč lopte. I onda je Poljak predao. Koljeno nije izdržalo. Kod rezultata 7-6(2), 6-4, 2-6, 6-6 (9-8).

Još jedan tenisač koji je mogao biti protivnik Novaka Đokovića u osmini finala je eliminiran. Opet je Francuz u glavnoj ulozi, Quentin Halys, kvalifikant, 220. igrač svijeta. On je u pet setova prošao Karena Khachanova. Niti jedan set nije trajao duže od 41. minute. Uglavnom su setovi išli do pola sata, 35 minuta. U svakom je jedan break bio presudan. U petom je Khachanov ispustio šest break lopti kada se meč lomio. Na kraju je bilo 4-6, 6-3, 3-6, 6-3, 6-4.

Na kraju dana je stradao i Stefanos Tsitsipas. Bolji od njega u četiri seta je bio Finac Emil Ruusuvuori. Kroz dva tie breaka je
Ruusuvuori došao do velike prednosti, nakon što je Grk ispustio u tie breaku drugog tri set lopte. Vratio se Tsitsipas u trećem setu, ali je onda izgubio svoj u šestom gemu četvrtog. Ruusuvuori je prošao 7-6(6), 7-6(10), 3-6, 6-3.

Kopirati
Drag cursor here to close